14 طرح مشاغل خانگی شهرستان اهر تسهیلات قرض الحسنه دریافت کردند
به گزارش مجله عینک آفتابی، سید محمد عابدی ظهر چهارشنبه در جلسه تخصصی کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان اهر گفت: امسال میزان تسهیلات اختصاص یافته مشاغل خانگی به شهرستان اهر هشت میلیارد و 860 میلیون ریال با 145 طرح بود که تا به امروز برای 14 طرح تسهیلات پرداخت شده است.

وی در ادامه اضافه نمود: با توجه به اینکه در ماه های خاتمهی سال قرار داریم، از دستگاه های اجرایی و بانک ها انتظار داریم هرچه سریع تر نسبت به معرفی و پرداخت تسهیلات به متقاضیان اقدام کنند.
فرماندار شهرستان اهر از تشکیل کمیته کارشناسی نظارت بر طرح های مشاغل خانگی نیز خبر داد و گفت: هدف از تشکیل این کمیته نظارت به هزینه کرد وام های پرداختی در محل مربوطه است و از اعضای این کمیته انتظار داریم پیگیر فرایند جذب و پرداخت تسهیلات و همچنین ایجاد اشتغال باشند و گزارش خود را به صورت منظم اعلام کنند.
وی با بیان اینکه در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی هیچ محدودیتی وجود ندارد، اضافه نمود: پرداخت های تسهیلات مشاغل خانگی به صورت شناور است و اگر بتوانیم به موقع تسهیلات اختصاص یافته به شهرستان را پرداخت کنیم، می توان اعتبارات بر زمین مانده شهرستان های دیگر را جذب کرد.
عابدی در خاتمه گفت: بیکاری و ایجاد اشتغال به یک دغدغه برای مسئولان شهرستان اهر تبدیل شده و با توجه به اینکه این شهرستان دارای پتانسیل ها و ظرفیت های مختلف در بخش های کشاورزی، گردشگری و معدنی است، از سرمایه گذاری در این بخش ها در راستای ایجاد اشتغال در شهرستان اهر حمایت می شود.
منبع: خبرگزاری مهر