پرسپولیس توافق نامه باشگاه لودوگورتس را دریافت کرد، مهاجم برزیلی قرضی می آید

به گزارش مجله عینک آفتابی، باشگاه پرسپولیس توافق نامه رسمی باشگاه لودوگورتس بلغارستان را برای انتقال قرضی جونیور دریافت کرد.

پرسپولیس توافق نامه باشگاه لودوگورتس را دریافت کرد، مهاجم برزیلی قرضی می آید

به گزارش مجله عینک آفتابی و به نقل از روابط عمومی باشگاه پرسپولیس، جونیور براندائو که با توجه به توافق بر سر شرایط همکاری با باشگاه پرسپولیس، جهت انجام آنالیز های پزشکی و پس از آن، عقد قرارداد به ایران سفر می نماید، به صورت قرضی در پرسپولیس حضور خواهد داشت.

این بازیکن برزیلی که به صورت قرضی در برزیل بازی می کرد، با توجه به فسخ دو طرفه با باشگاه برزیلی بار دیگر در اختیار باشگاه اصلی خود لودوگورتس است.

باشگاه پرسپولیس پیش از این بر سر این انتقال با باشگاه بلغاری به توافق رسیده بود و امروز (آدینه) نیز توافق نامه رسمی را دریافت کرد تا تمام اقدامات قانونی برای انجام این انتقال صورت گرفته باشد.

به این ترتیب جونیور در صورت دریافت مجوزهای پزشکی ، به پرسپولیس می پیوندد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "پرسپولیس توافق نامه باشگاه لودوگورتس را دریافت کرد، مهاجم برزیلی قرضی می آید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرسپولیس توافق نامه باشگاه لودوگورتس را دریافت کرد، مهاجم برزیلی قرضی می آید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید