راهکارهایی برای مقابله با عوارض یائسگی

به گزارش مجله عینک آفتابی، تغییرات اتفاق افتاده در بدن خانم ها پس از دوره یائسگی منجر به افزایش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی خواهد شد. مدیریت رخداد نارسایی زودرس تخمدان در جهت جلوگیری از بروز مسائل ثانویه بسیار پراهمیت است. توجه به توصیه های تغذیه ای و ورزش مستمر می تواند موثر عمل کند. یک فیزیولوژیست ورزشی به تشریح نکاتی ورزشی در جهت کاهش عوارض یائسگی پرداخت.

راهکارهایی برای مقابله با عوارض یائسگی

دکتر مرجان افغان، فیزیولوژیست ورزشی با اشاره به نقش ورزش در جلوگیری از بروز عوارض ناشی از یائسگی بویژه یائسگی زودرس گفت: یائسگی یک مکانیسم طبیعی است که در بدن زنان اتفاق می افتد که پس از رخ دادن این فرآیند بدن دچار تغییراتی نظیر پوکی استخوان، چاقی شکمی می گردد.

این مشاور تغذیه با تاکید بر اهمیت رعایت نکات تغذیه ای در دوره یائسگی گفت: مقابله با فاکتورهایی که باعث چاقی شکمی و ایجاد چربی های التهابی می شوند، از بروز مسائل قلبی - عروقی جلوگیری می نماید.

وی با اشاره به اینکه دیگر عارضه یائسگی، کاهش توده استخوانی در افراد است، اظهار کرد: به طور کلی یائسگی در سن طبیعی نیز منجر به بروز این مشکل می گردد، اما نکته حائز اهمیت در افراد جوانی که دچار نارسایی زودرس تخمدان می شوند این است که پوکی استخوان در سنین پایین تر برایشان اتقاق می افتد که مدیریت این مسئله می تواند در سنین بالاتر به آن ها یاری کند.

افغان توضیح داد: مصرف ویتامین D و کلسیم به همراه ورزش سبک و منظم به این افراد توصیه می گردد. از آنجایی که ریسک شکستگی استخوان ناشی از پوکی استخوان در این افراد بالا است، نباید ورزش و فعالیت بدنی سنگین انجام دهند. شروع فعالیت های بدنی با ورزش های تعادلی و پس از تقویت عضلات بسیار مناسب است. پس توصیه نمی کنیم فعالیت بدنی را با پیاده روی و دویدن شروع نمایند.

منبع: ایسنا

منبع: همگردی

به "راهکارهایی برای مقابله با عوارض یائسگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهکارهایی برای مقابله با عوارض یائسگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید